Årets kuleste rovertur går til Leikvinjar. Bli med!

11 januar, 2024 av Hilde Haldorhamn

Har du lyst til å bli med på den kuleste vinterturen, bare for rovere?

Da må du melde deg på rovertur til Leikvinjar 2.-4. februar.

Roverombudet i Vestmarka ønsker at rovere i kretsen skal få en skikkelig morsom helg, uten annet program enn det vi lager selv.
Leikvinjar har mange muligheter for kule aktiviteter. Du kan gå på bortoverski, ake i verdens kuleste akebakke, eller kjøre slalom i Rinkollen alpinsenter, bare et steinkast unna hytta.

Hva du må ta med på tur

For at dette skal bli en skikkelig kul tur må du ta med deg klær etter vær det kuleste du har på rommet ditt (dette er til en aktivitet). Ski eller akebrett. Dersom du vil kjøre slalom, tar du med det det du trenger for dette. Ringkollen Alpinsenter ligger i kort avstand fra Leikvinjar. Kostnad ved å kjøre slalom må du dekke selv. Du finner mer informasjon om priser og åpningstider på alpinsenterets nettsider: Ringkollen

Hva får vi å spise?

Roverombudet ordner med ingredienser til frokost, lunsj og middag, og håper alle bidrar med å lage måltidene. Du må selv ta med godteri, snacks og brus. Det er kr 350,- i deltakeravgift, som dekker leie av hytta og mat.

Hvordan kommer vi oss dit?

Det går buss som stopper ved avkjøringen til Ringkollen (andre avkjøring)

Samkjøring med andre rovere er også en mulighet, meld deg på så kan vi se om vi klarer å organisere kjøring, eller ta bussen sammen. Adresse: Gamle Ringkollvei 105, 3514 Hønefoss.

Vi satser på at de fleste er på plass mellom kl. 17.00-19.00 på Leikvinjar.
Turen avsluttes søndag 04.02 klokken 15.00. Før vi reiser må alle bidra til å rydde og vaske etter oss.

Hvordan melder jeg meg på?

Påmelding gjør du i min.speiding.no

Påmeldingsfristen er 29. januar 2024.

Kontaktinformasjon til leder(e)
Ingeborg Stormoen Melø
48258823