gronland_01

Grønland, storstua vår i Vestmarka

Grønland holder åpent for servering flere av helgene om vinteren. Vi har da kafé med kontantsalg lørdag 11:00-16:00 og søndag 11:00-14:00. For åpningshelger se Budstikka eller oppslagstavlen på Vestmarksetra P.

Speiderne er glad i Grønland, og ønsker å bevare stemningen og minnene fra våre speiderturer i området. Velkommen til et minnerikt opphold hos oss

Utleie skjer ved å registrere interesse på bookingskjemaet du finner lenger ned på siden.

Hytta kan leies hele året. Ikke bare av speidergrupper, men også av skoleklasser, barnehager, idrettslag eller til private arrangementer. Grønland ligger 4km fra Vestmarksetra parkeringsplass. Det er kjørevei m/bom helt frem, men denne brøytes ikke om vinteren. Hytta er stor og romslig, med 4 store soverom i andre etasje og over 30 madrasser. Det er også god plass i stuen nede til flere overnattingsgjester.

Beskrivelse av Grønland

Selve hytta inneholder storstue, peisestue og kjøkken. Kjøkkenet har propankomfyr med stekeovn og oppvaskkom. Det er kokeutstyr og dekketøy men ikke i store mengder. Større grupper anbefales derfor å ta med engangsbestikk. Fire soverom i 2.etasje og ett mindre i 1.etasje. Madrass til alle, men glem ikke soveposen og madrasslakenet hjemme. Det er vedovn i alle rom. Belysning fra parafinlamper og solcellepanel. Tradisjonelle doer i eget hus på utsiden. Utstyr til drift av hytta som økser, sag, koster, bøtter, parafin osv finnes i gangen eller uthuset. Like utenfor er pumpehuset, hvor Vestmarkas beste vann pumpes opp. Naturen rundt hytta består av et flott stort tun, med bålplass og flaggstang. Skogen rundt gjerder inn Grønland på en naturlig måte.

Opplev Grønland og naturen rundt

Vi ønsker at Grønland skal være et sted der man får gode opplevelser og som man ønsker å komme tilbake til. Hytta og området rundt gir gode muligheter til aktivt friluftsliv og fine naturarrangementer. Kretsens egne Hyttevoktere sørger for at vi kan tilby deg nettopp det.Grønland byr på glimrende turterreng. Fra hyttedøren går en rett inn i det merkede løypenettet i Vestmarka og Nordmarka, både sommer som vinter, Fantastiske muligheter til speiderhaik og andre aktiviteter. Det er bare fantasien som begrenser oss.

Utleiepriser

Helg (intern) 750,-*

*) Kretsens grupper som holder åpent for salg på Grønland i skisesongen betaler ikke leie den aktuelle helgen.

Ukedager 1500,-

Helg 2500,-

Uke 6000,-

Avbestillingsgebyr kr 500,-

Gebyr for rengjøring 300,- (ukedag) og 2000,- (helgeleie)

Utleie kun mot forhåndsbetaling

Laster kalender...
- Tilgjengelig
 
- Reservert
 
- Avventer behandling

Fornavn (obligatorisk):

Etternavn (obligatorisk):

E-post (obligatorisk):

Telefon:

Antall:

Detaljer og faktura-adresse:

 

 

Sjekklister