Bli med på påskeleir i fjellet fra onsdag til søndag

17 mars, 2022 av Hilde Haldorhamn

Har du ikke lagt planer for påsken enda? Fortvil ikke, for nå planlegges det årets kulest påskeleir for speidere og rovere i kretsen.

Dette blir en leir for speidere på 9. og 10. trinn og rovere i kretsen. Og leiren vil være fra onsdag 13. til søndag 17. april, hele påskehelgen.
Planleggingen er i gang og det legges opp til en morsom teltleir i flotte omgivelser med store telter og varmeovner, helt uten voksne ledere!
Tanken bak arrangementet er at speiderne på en sikker og god måte skal få oppleve vinterspeiding i fjellet og samtidig ha et godt sikkerhetsapparat rundt seg.

Sikkerheten blir godt ivaretatt av lokalkjente hyttefolk og speiderledere.

Det er ikke laget noe program for turen, ingen planlagte aktiviteter utenom reise til og fra med ned og opprigging av leir.
Vi finner ut hva vi gjør underveis, kanskje gå en skitur, arrangere leirbål, bygge snøhule eller noe helt annet morsomt.

Synes du dette høres kult ut?

Da kan du melde deg på, via min.speiding.no. Prosjektgruppa trenger flere medhjelpere både til å planlegge og til stab under leiruka.
Leiren vil bli omtrent på samme sted som Hiortpokalkonkurransen og det er speidere og rovere med fjellerfaring som står bak arrangementet.
Speiderne må ta seg opp til Hardangervidda via Krossobanen som går fra Rjukan sentrum.

Vil du være med er det viktig å melde seg på. Du finner mer informasjon her.

Dato: 13-17 April
Sted: Rjukan(toppen av Krossobanen/Hardangervidda)
Alder: 9 klasse og oppover, rovere og speidere med fjellerfaring