Inviterer til volleyballturnering

2 juni, 2020 av Hilde Haldorhamn

Roverombudet er godt i gang med planlegging av aktiviteter for rovere i kretsen.

– Vi har allerede hatt flere møter i ombudet, sier Ingeborg Pethick som er rover i Drammen MSK og en av de fem medlemmene i kretsens nyopprettede roverombud.

De seks roverne som sitter i roverombudet er Martin Fure Pettersen, Ingeborg Pethick, Henrik Lauritzen, Jonas Myhren, Eirik Måkestad og Ingrid Berg Gender. Alle er ivrige etter å komme igang og har store planer for roverne i tiden fremover.

-Vi håper det skal være mulig å få samlet mange etterhvert som samfunnet åpner opp igjen sier Martin Fure Pettersen, som røper at det er planlagt et større arrangement utpå høsten.

Det første arrangementet er en volleyballturnering, som er ment å være en liten introduksjon og smakebit på hva et godt roversamhold kan gi.

Deler inn kvalifiseringsrundene

Allerede lørdag 20 juni går startskuddet for den aller første roveraktiviteten i den nye kretsen. Da spilles den første kampen i en volleyballturnering for rovere i Vestmarka krets. Den vil foregå i tre runder; to kvalifiseringsrunder og en finale.Lørdag 20. Juni kl.13.30 er det kvalifiseringsrunder for roverlag i Drammen, Lier og Røyken på Reistad Arena i Lier.

Lørdag 27. Juni kl. 13.30 er det kvalifiseringsrunder for roverlag i Asker og Bærum og vil ta sted på Nesbru.

Til slutt vil vi ha en finale lørdag 04. Juli kl. 13.30 i Drammen.

Spilleregler for deltakende lag

Ombudet forsikrer at de vil følge alle råd fra FHI om smittevern og har lagt opp turneringen ut fra dette.

Alle lag må bestå av minst to maks fem personer, og må på grunn av smittevern meldes på med navn, lagnavn, navn på roverlag og kommune til «roverivestmarka@gmail.com».

Dette er et vennskapelig arrangement hvor vi håper dere blir kjent med hverandre på tvers av roverlagene med én meters avstand.

-Vi gleder oss sier de tre ombudsrepresentantene og håper på stor oppslutning fra alle gruppene i den nye kretsen.

Med dette håper de på å få til et skikkelig roverarbeid i kretsen i tiden fremover.

Tekst og foto: Hilde Haldorhamn