Laster Hendelser

VÅR DAG/ Speidingens dag og St. Georgsdagen

23. april

23. april er speidernes dag! Sammen vil KFUK-KFUM-speiderne og Norges speiderforbund invitere til speideraktivitet og moro over hele landet.

Speidernes dag 23. april 2022

Frivillighetens år 2022 vil by på mye aktivitet rundt omkring i landet. Sammen vil Norges speiderforbund og KFUK-KFUM-speiderne invitere til speideraktivitet og moro over hele landet på Speidernes dag som vil være 23. april, på selveste St. Georgsdagen. St. Georgsdagen pleier vi å markere sammen med millioner av andre speidere over hele verden, og i 2022 vil vi markere denne dagen litt ekstra! Dette blir vår mulighet til å vise fram speiding i hele landet, slik at lokalsamfunnene kan bli enda bedre kjent med oss!

 

Søk midler til speideraktiviteter for din speidergruppe

Nå åpner snart søknadsportalen til Frivillighet Norge igjen! Søknadsportalen åpner igjen 17. januar 2022 og holdes åpen til og med mandag 7. februar. De som søker i denne perioden vil få svar innen midten av mars og støtten blir utbetalt i slutten av mars.

For å få støtte fra Frivillighet Norge må dere samarbeide med en KFUK-KFUM-speidergruppe, St. Georgs Gildene, en annen organisasjon eller kommunal aktør.

 

Aktivitetsforslag

Dagen markeres over hele landet av lokale speidergrupper. Vi vil legge ut aktivitetsforslag til speideraktiviteter om kort tid. 

 

Felles landingsside for aktiviteter

Vi lager i disse dager en egen nettside hvor alle arrangementene til KFUK-KFUM-speiderne og Norges speiderforbund skal vises. Når nettsiden er klar vil vi sende deg en mail hvor vi ber deg om å registrere arrangementet til din gruppe. 

 

Huskeliste på selve dagen 

  • Ta med gjesteskjerf til nye potensielle speidere
  • Ha noen som ønsker velkommen
  • Ha liste de kan skrive seg opp på for mer informasjon
  • Bestill profilmateriell av forbundskontoret i tillegg

Ta gjerne bilder og send til oss (og lokalavisa)!

Les mer om arrangementet her: 

https://speiding.no/arrangementer/frivillighetens-ar-2022-speidernes-dag