Utdeling av Speidersjefens topputmerkelse

25 februar, 2020 av Thor Gunnar Mathisen

Det er ikke ofte det deles ut Speidersjefens topputmerkelse, men under årsfesten til Tranby speidergruppe, delte Kretsleder Thor Gunnar Mathisen ut Speidersjefens topputmerkelse til både Henrik Strandrud Bjørnøy og Sverre Strand. For å få denne utmerkelsen må man vise en veldig stor aktivitet og innsats innenfor speidingen.

Gruppeleder Eirik Haugen kunne fortelle at de gjennom flere år har jobbet målrettet med blant annet å ta merker og tilegne seg speiderkunnskap. De har også bidratt med sin kunnskap og erfaring inn i arbeidet med gruppa og kretsen. Blant annet med å lære opp og inspirere nye peffer og asser, tatt del i oppstart med ny rovergruppe, deltatt på kretsting, osv.

Kretsleder kunne legge til, at han etter å ha sett dem i aksjon under inspirasjonsturen for førerpatruljen, og hørt dem fortelle om hvordan de systematisk jobbet for å kunne vinne NM i Speiding, gjerne skulle lagt til kretsleders utmerkelse om det hadde funnes.

Både Henrik og Sverre hviler ikke på laurbærene selv om de har fått utmerkelse. De er i full gang med å delta på både Kretsbannerkonkurransen til våren og arbeid i ombud.

 

 

 

Klikk på linken for å lese mer om Speidersjefens Topputmerkelse https://speiding.no/speiderprogram/programelementer/topputmerkelse

 

Foto: Eirik Haugen/Thor Gunnar Mathisen