Kretstbannerkonkurranse på Skogsborg

20 mars, 2024 av Hilde Haldorhamn

Årets kretsbannerkonkurranse går av stabelen 26.-28. april, denne gangen på Skogborg ved Sætre.

Det er speidergruppene i Bærum som står bak årets arrangement. Det har vært tradisjon hos gruppene fra Asker og Bærum å avholde kretsbannerkonkurransen på dette stedet som har gode fasiliteter med plass til både speidere, rovere, ledere og andre frivillige. Her har det også vært arrangert Norgesmesterskap i speiding i 2015 og 2016.

Vinnere går videre til NM

Kretsbannerkonkurransen er for alle tropps speidere og de syv beste patruljene får mulighet til  å delta på NM i speiding, som arrangeres 7. – 9. juni i Halden. Der samles de aller beste speiderne fra hele landet for å se hvem som går av med årets gjeveste pris!

Gruppene stiller med så mange patruljer de har behov for. Patruljene må ha minst tre speidere og maksimalt åtte speidere i patruljen for å kunne delta. Det er også antall speidere som etter regelverket for NM i speiding har lov til å delta for en patrulje.

Samarbeid gir mestring

Patruljene skal konkurrere i mange ulike grener, men det viktigste for alle er å vise samarbeid. Når patruljen samarbeider er også sjansen til å gjennomføre og mestre oppgavene større.

Påmelding

Siste frist for å melde på patruljene er 14. april og det er gruppene som melder på deltakerne og setter dem i patruljen via påmeldingen i min.speiding.no

Invitasjon til kretsbannerkonkurranse 2024

FOTO: Hentet fra NM i speiding 2016, nettsider.